27 Nisan 2011 Çarşamba

Benefit Coralista Allık




Merhabalar!!=)

Bugün size tanıtacağım allıklardan ilki Benefit’in belki en meşhur ve beğenilen benim de gönlümün tacı Benefit Coralista. Adından anlaşılacağı gibi tam mercan rengi bir allık, bana mercan rengi allık soran olursa tek vereceğim cevap Coralista olacaktır emin olun. Bu allığı geçen sene mezuniyet balomda sürmem için satıcı önermişti ve bende de o zamanlar makyaj ürünleri bağımlılığı henüz başlamadığı için rengini beğenip hakkında araştırma soruşturma yapmadan almıştım. Uzun süre çekmecem durdu kendisi ta ki bu sene kendisini tekrar keşfedinceye kadar. Yanaklarıma sürdüğümde inanılmaz canlı, sağlıklı bir ifade veriyor bana her cilt rengine de yakışacağını düşünüyorum. Aşırı pigmentli bir allık da değil hata yapmazsınız bu allıkla, ve inanılmaz tatlı mı tatlı ama tarif edemediğim bir kokusu var sürmeden önce illa bir kere kokluyorum kendisinş=) Bu aralar yeni yeni kullanmaya başladığım için ne kadar sürede biteceği konusunda net bir şey söylemek zor ama bana hiç azalmıyormuş gibi geliyor sanırım uzun süre daha kullanabilirim. Son olarak sizce tasarım harikası ürünleri yok mu benefitin hele bu allıkları. Hepsinden edinmek istiorum Dallas,throbb, dandelion, georgiaaa…=) çok güzeller… hatta bunu yazarken gelecek ay throbb u almaya karar verdim bile. Dilerseniz bu allığı Sephora mağazalarından 80 lira civarı bir fiyata edinebilirsiniz..

Hepinize iyi günler dilerim!!


Güneş ışığında Coralista. Her ne kadar tahtadan yassı fırçası tasarım olarak hoş dursa da ne yazık ki işlevselliği yok. Ben normal allık fırçası ile uyguluyorum.



Paylaşan: Larinia

2 yorum:

  1. ne güzel bi renktir bu böyleee güle güle kullan cnm :)) benefitin bi de sugar bomb allığını dene o da çok güzel gerçekten :) keşke fiyatı uygun olsa bi de :/

    YanıtlaSil
  2. evet ya fiyatları çok uçuk gerçekten inanır mısın ben de tam internetten sugarbomb a bakıodum sephoraya gidince onu da bir deneyeyim:)

    YanıtlaSil