29 Nisan 2011 Cuma

Bobbi Brown- sivilce kurutucu.(??!!)

Sivilceler hepimizin korkulu ruyası..Belki her zaman,belkide önemli bir gün dediğimiz bir anda gelip kapımızı çalabiliyorlar küçük canavarlar..Apansızın..Herkesin sivilceyle başının belada oldugu bir dönem olmuştur hayatında.İşte bu yuzden sizlere bugun bir ürün tanıtacağım.Bobbi Brown sivilce kurutucu krem.Gece uygulanılan bir ürün.Sivilceli bölgeye uyguluyosunuz ve ertesi sabah yıkıyorsunuz.İşte bende bu düşünceyle bu urunden aldım.Ancak memnun kaldığımı söyleyemem.Tamam,belki bir gecede mucize beklemiyorum,ancak bir ürün bu kadar etkisiz olamaz yaa.Olmamalı..Bobbi Brown gibi kendini kanıtlamış bir markaya yakıştıramadım doğrusu.Sivilcelere hiçbir etkisi yok.Öyle sivilceli bir cildim olmamasına ragmen,ayda yılda çıkan bir taneyide hiçbir şekilde kurutmayı beceremedi..!!Bir daha alırmıyım..??Almam...


Paylaşan:Zencefilkız

2 yorum:

  1. Bobbi Brown bakım ürünlerini alırken iki kere düşünmek lazım; vitamin base -sende kullanıyorsun sanırım- kullanırken beni resmen mutlu ediyordu o ayrı..

    YanıtlaSil
  2. Bobbi Brown'un vitamin base'ı benim için vazgeçilmez ürünlerimden birisi diyebilirim.Yanaklarımdaki kuruluğu buyuk oranda yok ediyor diyebilirim ve özellikle makyaj altı bazı olarak kullandığım zamanlarda cildim cok daha dolgun,aydınlık ve neme doymuş oluyor.Onunla ilgili bir yazıda bloğumda mevcut zaten. Diğer Bobbi Brown cilt bakım ürünlerinden birisi olan bu sivilce kurutucusu içinse aynı seyi söyleyemeyeceğim ne yazıkki.Vasat bir urun diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil