25 Nisan 2011 Pazartesi

Mac Powder Blush-Melba


İkinci allık tanıtımı ile karşınızdayım.Şimdi tanıtacağım allık Mac mağazalarında daha uzun yıllar boyunca bulabileceğiniz, sınırlı üretim olmayan içinde hem coral hem de pembe tonları barındıran bir allık. Kendisi aynı zamanda favori allıklarımdan biridir:) Yapı olarak mat ve yoğun pigmentli o yüzden sürerken elinizi hafif tutun derim, ben daha çok Mac 187 tarzı bir fırçayla uygulayarak doğal bir görünüm elde edebiliyorum ve sadece fırçamı bir kere değdiriyorum. Bu allık bence her eve lazım cinsine giren allıklardan, herkesin sevebileceği ve her mevsim kullanılabilecek tarzdan. Bir beyaz tenli olarak kendime çok yakıştırıyorum ama esmerlere ve buğday tenlilere de en az benim tenime gittiği kadar yakışacağını düşünüyorum. Mac mağazalarında ise fiyatı 52 lira.


Yukarıdaki dört resim Melbanın gün ışığında çekilmiş halleridir. Sarı ışık renkleri yansıtmada bazen yanıltıcı olabildiğinden resimleri sabah gün ışığında çekip koymak istedim bloga. Umarım beğenmişsinizdir:)
Paylaşan: Larinia

2 yorum:

  1. benim her daim favorim hep söylüyorum :) eğer kullanmaya alışırsam bir diğer favorim de smashbox tint olacak, ama alışmak lazım.benim amacım elimdekileri bitirmek şu an ama nars multiple-orgasm mutlaka bi gün bnm olacak. :) güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım bunu almama en büyük etken sensin zaten=)

    YanıtlaSil