25 Nisan 2011 Pazartesi

Maske Savaşları

Evetttt..İşte her hafta evde en fazla haşır neşir oldugum saç ürünlerimden biri..Maskelerim:))Burda görmüş olduklarınız bunların bi kısmı..Dewamını daha sonra paylaşacağım. Kerastase Nutridefense,Masquintense,Elidor ve Elseve arı sütlü maske..Herbiriyle ilgili tek tek yorumlarımı yazayım..
Kerastase Nutridefense:Kuru saçlar için üretilen bain satin serisinin üyesi olan bir maske..Kerastase'in neredeyse kült hale gelen bu serisinden öne çıkan ürünlerinden birisi kendisi..Artık hemen hemen tüm kerastase satan kuaförlerin neredeyse favorisi diyebilirim. Banyodan sonra ıslak saçlarınıza suruyorsunuz ,yaklaşık 20 dk bekliyorsunuz ve yıkıyorsunuz. Olay bu..Eger vaktiniz yoksa daha kısada bekletebilirsiniz.Ben vaktim oldugu zamanlarda işi sağlama alayım,saça iyice nufuz etsin diye düşünenlerden oldugum için süreyi biraz daha uzatanlardanım:)
Kerastase Masquintense:Çok kuru saçlara uygulanan bir maske.Saçlarımın fön,maşa gibi yıpratıcı etkilere fazlaca maruz kaldıgını düşündüğüm zamanlarda kullanıyorum.Saç diplerine getirmemeye özen göstererek özellikle saç uçlarına uyguluyorum ve yine bekletip duruluyorum. Saçlarıma baya baya iyi geliyor diyebilirim.Fiyatı nettekilerle aynı hemen hemen kuaförlerdede..

Elseve Arı sütlü maske:Aslında bu maskenin diğer kardeşleri olan; şampuan,saç kremi ve gece serumunuda kullanıyordum biara.Fakat daha sonra şampuan ve saç kremini bırakarak diğer ikisine devam ettim.Arı sütü katkılı olmasıyla birlikte,kuru saçlar için uygun bir maske.Yağlı saçlara uygun oldugunu zannetmiyorum,yağlanma yapabilir çünkü. Haftada 1-2 defa uyguluyorum.Memnuniyetim orta düzeyde.Ama kokusu güzel,belirtmeden geçemicem. Piyasadaki pek çok aynı görevi gören ürün arasında fiyatı iyi..14 tlydi en son..Gayet makul bir fiyat..Alayım mı derseniz,olağanüstü bir sonuç beklemiyorsanız eger,bir deneyin derim..;)
Elidor Zeytinyağı özlü maske:İlk göz ağrım..İlk maskem..Bu maskeyi keşfedeli aslında bir 5-6 sene olmuştur..O zamandan bu zamana olan sadece dış ambalajına oldu.İçeriği değişmedi..En sevdiğim maskem diyebilirim.Çok ilginçtir ki,insan bu fiyata göre(9 tl) bu sonucu beklemiyor.Ancak sonuç gerçekten çok iyi..Saçlarım kuru oldukları için düzenli olarak kullanmam gerekiyor sonucta maskeleri..Zeytinyağınında özellikle saça olan faydalarını bildiğimden, bu maskeyi tercih ediyorum.Market kozmetiğine karşı birisi olmama ragmen,ender aldıgım ürünlerden birisidir kendisi..


                                                                                                                           Paylaşan: Zencefilkız

2 yorum:

  1. elidor zeytinyağlı maskeyi çok merak ettim pınarcım,en yakın zamanda deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Ben gerçekten memnun kaldım sinemcim.Yalnız,maske şuanda hala piyasada varmı ondan pek emin değilim.Bulabilirsen eger mutlaka dene derim;)

    YanıtlaSil