25 Nisan 2011 Pazartesi

Too Faced-Pink Leopard Bronzing Powder


Sıra geldi Too Faced in meşhur bronzlaştırıcısına. Uzun zamandır üzerindeki süper leopar deseni yüzünden gönlümdeydi diyebilirim bir akşam çilekte gezinirken 39 tl ye bulduğum için de attım sepete. Şans o ki zencefilkız da almış, biz iki çilekkolik olarak aynı akşam aldık bu bronzlaştırıcıyı:). Beyaz tenli olduğum ve bronzer kullanmayı bu zamana kadar pek beceremediğim için bu ilk bronzer ım diyebilirim ama bu günlük yüzüne sür çık bronzer ı mı derseniz ne yazık ki hayır! Çünkü inanılmaz ışıltılı, geldiği ilk gün tüm suratıma yoğun bir şekilde sürme gafletinde bulundum ve bilin bakalım sonuç ne oldu: tabiki disko topu:) Bu bronzer ı kullanırken elinizi hafif tutmakta fayda var derim. Artık daha çok alın yanak burun bölgeme hafif bir şekilde uygulayıp bırakıyorum, yüzde kesinlikle turuncu durmuyor ve 9 gram kocaman yani:) Önerir miyim öneririm.


Üstteki üç resim bronzer ın gün ışığında çekilmiş halleridir. Sarı ışık renkleri göstermede yanıltıcı olabildiğinden gün ışığındaki hallerini de ekledim.
Paylaşan: Larinia

2 yorum:

  1. bu bronzerlar nasıl uygulanır ya :/ ben de beyaz tenliyim kullanmaya korkuyorum :D böyle bi yazı da bekliyorum sizdeeen :)

    YanıtlaSil
  2. merak etme yazarız:) ben kabuki fırçayla c methoduyla uyguluyorum ama bunu anlatan bir video veya fotoğraf koymayı düşünüyorum siteye..

    YanıtlaSil