27 Nisan 2011 Çarşamba

Yeni Aldıklarım


Aklıma gelmişken sizlerle dün aldıklarımı paylaşmak istedim
Sol üst köşedeki: Mac 263 nolu kesik uçlu eyeliner fırçası
Sağ üst köşedeki Dior high protection matte bronzing powder 002
Sol alt köşedeki meşhur Diorskin nude natural glow sculpting Powder makeup  002
Sağ alt köşedeki ise forumdan arkadaşların tavsiyesi ile aldığım ve önceki yazılarımızda Zencefilkızın da tanıtmış olduğu Bobbi Brown pot rouge- pale pink

Dior pudraları dünkü sevil parapuan kampanyası dolayısıyla aldım, uzun zamandır istiyorum ama kısmet sevileymiş:) Mac eyeliner ve fırçasını, likit eyelinerları sürmeyi beceremediğim ve loreal eyeliner ı bitmek üzere olduğu için aldım, ayrıca cumartesi günü erkek arkadaşımın yakın arkadaşlarıdan birinin düğünü var o gün düzgün bir eyeliner sürmek istemem de bu eyeliner ı almamda büyük etken:) Bobbi Brown Pot Rouge u da YKMye uğramışken yanaklarımda ve dudağımda denettim ve çok beğendim! Kartımda biraz bonus da olunca attım alışveriş sepetine gitti:)








Bu bronzer a bayılıyorum! İnanılmaz doğal duruyor yüzde ve çok kalıcı. Ayrıca spf 20 koruması da var kesinlikle yzde turuncu durmuyor. Ben 109 tlye aldım.





Ben bu pudrayı nasıl anlatayım ki şunun kabına şıklığına bakar mısınız=) Harika! Fiyatı 137 lira olması lazım.


Kesinlikle jel eyelinerlar likit eyelinerlara göre sürümleri çok daha kolay. Bugün ilk denememdi ama yıllardır sürdüğüm likit eyelinerlara göre daha muntazam bir çizgi çekmeyi kuyruk yapmayı başardım. Tabi bunda mac çalışanı Zeynep muanın verdiği taktiklerin ve yardımların büyük payı var. Bendeki rengi blacktrack. Mac in 263 nolu fırçası hakkında konuşmaya gerek yok hatta mac in hiçbir fırçası hakkında konuşmaya gerek yok, bilen biliyor=) Eyeliner ı 40a, 263 nolu fırçayı ise 45 e aldım..
Şu rengin güzelliğine bakar mısınız. Bobbi bu renk işinden gerçekten anlıyor muazzam renkler çıkarmakta üstüne yok, örneğin dün allıklara bakarken gözüme jel eyelinerları ilişti ve renk çeşitliliğini görünce dudaklarım uçukladı. Pot rougeların ise kesinlikle diğer renklerini de edinmek istiyorum. Mesela bundan sonra alacağım Calypso Coral rengi=) Ben bu ürünü Ykmden 60 liraya aldım..

Şimdilik bu kadar.. Sevgiler..
Larinia

2 yorum:

  1. güle güle kullan hepsini de. pudradan memnun kaldın mı PARCAN

    YanıtlaSil
  2. pudradan inanılmaz memnunum bitmeden kesinlikle gidip bi daha alıcam, hatta annem pudradan nefret ederdi o da bayıldı benimkine el koyacak diye korkuyorum:) ayrıca teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil