28 Mayıs 2013 Salı

Bir Alışveriş Günü

Merhaba..Bugunu kendime alışveriş gunu ilan ettim resmen diyeblrm sizlere..Aslında birkaç parça ihtiyacım olan urunu almak için çıkmıştım fakat gelgelelim sözümde duramadım diyebilirim..Aşağıdada goruceksiniz zaten ne derece boyutu aşmış oldgumu..:) Bu lazım,bak bu hakikatende güzel birşeye benziyor,bu urun fena değilmiş,bunuda almazsam olmaz gozum kalır diye dusune dusune akşamı ettim resmen..Eve gelipde poşetleri açınca durumu biraz daha idrak edebildim aslında itiraf etmek gerekirse..Şimdi bu aldıklarımı sizinlede paylaşmak istedim..




Aussie Moist Saç Kremi:Bu saç kremini bir suredir merak ediyordum açıkçası.Aslında şimdilerde Gratis'te bu markanın bu serisi yenilenmiş halde zaten satılıyor (moist nemlendirici,kuru saçlar için bakım serisi) ama bu daha bir efsaneleşmiş olan eski serisinden bir urun anladığım kadarıyla.Nette onceleri bu markayı araştırınca birkaç yerde denk gelmiş ve epey bir ilgimi çekmişti,işte mor seriyi almak istedim her ne kadar o burda ülkemizde yok tarzındaki yorumlar..Bende bir parfümeride denk gelince almam gerektiğini hissettim diyebilirim..17 tl idi fiyatı..

 

John Frieda Reinforce Maske:Saç onarım maskesi.Saçları derin bir şekilde onardığını vadediyor.Bunuda aynı parfümeriden aldım.Fiyatı 27 tl idi.Denedigim zaman detaylı bir yazı yazmayı düşünüyorum bu urunle ilgili..

 

John Frieda 3-day straight Sprey.:Bu spreyle ilgili daha önceden detaylı bir post tıkkk hazırlamıştım burada.Tekrardan uzun uzadıya anlatarak sıkılmanızı istemediğim için yinelemeyeceğim.Guzel bir urun olduğunu söyleyebilirim kısaca..Elimdeki bitince yenilemek istedim.

 

Fekkai Spray:Sabitleyici Sprey.Douglastan aldım.69 tlidi fiyatı..

 

Kanebo Sensai Nem Maskesi:İlk defa aldığım meraktan bayıldığım bir urun demeliyim buna. Bir suredir aklımdaydı fakat alıp almama konusunda kararsızdım sonunda merakıma yenik duştum ve aldım.Bakalım yorumlarımı paylaşacağım kullandıkça..

 

Fekkai Summer Marine Detox Şampuan:Bu serinin bukle spreyi bende vardı ve memnundum.Douglastayken aynı serinin arındırıcı şampuanı olarak bunun görünce deneme amaçlı aldım diyebilirim.57 tl gibi bir fiyatı vardı hatırladığım kadarıyla..


Kerastase Age Recharge Maske:Bu maskeyi geçen ay uzunca bir sure kullandım ve cokda memnun kalmıştım.Elimdeki bitmişti yenisini aldım.Ozellikle ince saç uçlarını birazda olsa kalınlaştıdıgını ve saçları daha tok gosterdgni söyleyebilirim..

 

John Frieda Moisture Barieer:Bir nevi onarım ve sabitleme spreyi.Bu seriden genel anlamda memnun kaldığım için (Özelliklede secret weapon kremi) bunada bir şans vermek istedim..

 



Helen Seward Argane Elixir Mask:Argan yağlı saç bakım maskesi.Bu markayı bir suredir Douglaslarda goruyordum.Oradaki görevli uzun zamandır her gittigmde önerdiği için bu sefer yeter artık alayımda bir bakalım nasılmış diye düşünerek aldım.Nem veren kuru saçlar için onemi olan bir maske.70 tl fiyatı..

 

Helen Seward Kerate Elixir:Buda keratin içeren saç bakım maskesi.Düzleştirici etkiside varmış söylenilene gore.Deneyip gorecegiz..

 

Giovanni:Bugun birara Gratis'ede uğradım ve bu silk serisindeki şampuan ve saç kremini aldım.16.90 tl idi fiyatı hatırladığım kadarıyla.Her ne kadar sonradan araştırdığımda gayet olumsuz pekçok yoruma rastlamışda olsam,artık almış bulunduğum için bir şey diyemiyorum.Bakalım..

 

Giovanni Silk Saç kremi:Aynı serinin saç kremi.İçeriğinde bununda ipek proteini mevcutmuş denilene gore..Umarım kuru saçlarıma iyi gelir..

 

Helen Seward Argane Elixir Serum/Oil:Pompalı şişesiyle,serum tarzında bir bakım urunu.Argan yağı içeren kuru saçlar için yağ bakımlarına bir alternatif..

 

John Frieda Frizz-Ease W.Down Duzleştirici krem:İçeriğinde aloe vera ve E Vitamini barındıran bir krem.İlk kez alıyorum,Dolayısıylada bir yorum yapamıyorum şuanda.24 tl idi fiyatı..

 

John Frieda Brillant Brunette Balm:Saç bakım balmı.Briyantin tarzında bir urun.Daha oncedende bir defa almıştım memnun kaldığım için yenisini aldım..

 

Gliss Ultimate Repair Serum Sprey:Bakım spreyi.Bu siyah serinin bu spreyini çok seviyorum.Evdeki bittiği için yenisini aldım hemen.Bu spreyle ilgili yazıyı buradan okuyabilirsiniz..tıkkk.

 

Helen Seward Nutritive Maske:Nem veren maske.Kuru saçlar için uygun..48 tl idi fiyatı..

 



Marlies Moller Volume Brush:Hacim verme amaçlı fon fırçası.Uzun zamandır aklımda olan bir fırçaydı kendisi..

 

Marlies Moller Shine Brush:Aslında bu fırça saçtaki sprey,kopuk vb kalıntıları temizleme amaçlı üretilmiş bir fırça..

 

Rihanna Rebelle Parfum:Meyvemsi tarzda hafif bir parfüm.Yaz için aldım açıkçası.95 tl fiyatı

 

Marlies Moller Silky Cream Maske:Yoğun nem veren saçbakım maskesi.Saçlarım bir suredir gerçek anlamda kuruluk yaşadığı için bu maskeyi aldım diyebilirim size.Fiyatı 149 tl idi hatırladığım kadarıyla..

 

Sally Hansen Siyah Oje:Evdeki siyah ojemin kurudugnu fark ettim ve bunu aldım bu sefer.

 

Essence Floral Grunge Serisinden Allık,Far Paleti ve Saç Pudrası..:Bugun Rossmanda dolaşırken bu serinin geldiğini gordum ve hemen bu urunleri aldım.Ozellikle saç pudrasını merak ediyorum doğrusu..:)





Nyx 5 Color Shadow Far Paletleri:Nyx markasının farlarının iyi olduğuyla ilgili birkaç yazı okumuştum nette her ne kadar allıkları daha cok rağbet gorsede anladığım kadarıyla,bu sefer bu paletleri denemek istedim.29 tl idi fiyatları her birinin..Renkleri diğer aşağıdaki fotoda goruyorsunuz..

 

Nyx Taupe Allık:Her ne kadar blush şeklinde denilsede,guzel bir kontur pudrası benim için..29 tl idi.

 

Nyx Pinky Allık:Pembe tonda hoşuma giden bir allık..

 

Nyx Mosaic Powder:Bu pudrayı kontur yada bronzer amaçlı kullanmayı düşünüyorum..

 

Clinique Chubby Stickler:Clinique'in kalem rujlarını duymuşsunuzdur sanıyorum.Aslında bundan yaklaşık 2 sene once bu serinin bir baka rengini almış fakat çokda başarılı bulmamuştım şahsen.Bu kez bir kez daha şans vermek istedim nedenini inanın bende bilemiyorum..Benim aldıklarım 06 woppin watermelon ve 15 pudgy peony.

 

Clinique Krem Far:İncimsi yada buz pembesi şeklinde krem far bir suredir aradıklarım listemdeydi.Aslında bu far kabında gayet koyu gibi dursada surunce o kadarda koyu durmuyor.Tam istediğim gibi olmasada şimdilik kullanayım diye aldım açıkçası..

 

Nyx Dudak Kalemi:Dudak kalemi kullanan birisi değilimdir normalde.Bu kalemin rengi biraz ilginç gozuktu gözüme fuşya olması sebebiyle.15 tl idi fiyatı hatırladığım kadarıyla..

 

Nyx Tango With Bronzing Powder:Kabını açınca çok sevimli bulduğum bir ürün oldu kendisi:) Aslında dışarıdan bakınca Toofaced'in leopar bronzerının ciddi anlamda benzettim ben şahsen.Bakalım yorumlar ilerleyen günlerde gorecegiz..





Sıkıldınız mı bilemiorum,Her ne kadar bu gormuş olduğunuz benim birkaç aylık ihtiyacım olan alışverişim olsada, biraz fasla alışveriş çılgınlığı yaşadagımı kabul ediyorum şahsen..Bundan sonraki bir sure boyunca kendimi bir tur kozmetik diyetine almayı planlıyorum açıkçası..Diyet diyorum cunku arada sadece zorunlu ihtiyaçlarımı almayı düşünüyorum bu yaz boyunca..

 Sevgiler..:)

 

                                                                              Paylaşan:Zencefilkız

 

10 yorum:

  1. Benden daha çılgın olanlar varmış alışveriş konusunda:)))Ne yapmışsın öyle mağazayı boşaltmışsın!!!Sensai nem maskesini merak ettim..Arganelixir oil işe yarayacak mı bizle paylaşmayı unutma ok?!:)merak ettim, bu marka Gratis temi satılıyor?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, özellikle saç bakım ürünleriyle ilgili alışverişlerinizi okumak çok keyifli, uzun olması hiç sıkıcı olmuyor. Aussie Moist saç kremini ben de çok arıyorum fakat online satış yapan sitelerde şampuan ve saç şekillendirici sprey dışında mor serinin kremine ulaşamıyorum. Sizin aldığınız parfümerinin online satış ile bir bağlantısı olabilir mi acaba, biliyor musunuz?
    Neva

    YanıtlaSil
  3. merhaba,
    paylaşımların için teşekkürler. özellikle saç ürünlerine bayılıyorum.benim saçlarım ince telli, uzun ve röfleden uçları aşırı kurumuş yıpranmış. Kerastase ürünleri hakkında senden daha iyi yardım alabileceğim biri yok diye düşündüm.Senden ricam Kerastase ürünleri hakkında bana yardım etmen.daha önce çimento serisinin şampuanını ve maskesini kullandım, çok hatırlamamakla birlikte memnun kaldığımı ama nem vermediğini hatırlıyorum. mor, yeşil ve turuncu serisinden kombine edebilirsen çok memnun olurum.

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Aldığın ürünlere bayıldım desem yeridir :) Argan yaglı seriyi ve bronzer yorumlerını sabırsızlıkla bekliyorum :) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Şahane bir yazı olmuş tatlım hepsini güzel günlerde kullan.:)

    YanıtlaSil
  6. Lame ve Dore,hakikatende alışveriş çılgınlığım tutu bir anda diyebilirim:)Arganelixir markasının urunlerini Douglastan aldım oraya bakabilirsin.

    YanıtlaSil
  7. Neva,Kucuk bir parfümeriden almıştım Aussie'nin o saç kremini.Oranın online satışı olduğunu sanmıyorum.Ancak başka yerlerdede varmıdır pek bir fikrim yok açıkçası

    YanıtlaSil
  8. icel,Kerastase'in çimento serisi saça nem vermez zaten,onarır sadece.Ki onarırkende aynı zamanda sertleştirir saçı dolayısylada.O seri daha çok boya/röfle vs. işlemlerden dolayı aşırı yıpranma olan ve uçları adeta lastik gibi uzayan saçlara veriliyor genellikle.Nem verme özelliğinden ziyade onarım ozelliği var o serinin dolayısıylada..Röfleden dolayı aşırı kuru ve yıpranmış olduğunu söylediğin fakat aynı zamanda kuruluktan şikayetçi olduğun için saan şöyle bir kombin önerebilirim.Birkaç ürünü yeşilden (bir urun yeterli olabilir) bazı urunleride turuncu seriden seçebilirsin. Şöyle bir kombinin oldukça yerinde olacağını düşünüyorum.Şampuan için nem veren turuncu seriden Bain Satin 2 numara (bir daha az kurumuş saçlar için),Saç maskesi olarak Yeşil seriden Age recharge maske (röfleden dolayı yıpranmayı onarması adına) ve kuruluktaki şikayetlerinien aza indirgemek için Turuncu seriden Aque oleum serumu (ki bu serumu gerçekten oneririrm,saçları çok yumuşak yapıyor) 4lü paketler halinde satılıyor bu serum ayrıcada.İşte bu 3 ürünü bu şekilde kombinleyerek kullanırsan;Haftada bir yeşil maske saç onarımı için,haftada bir defada Aqua oleum serum saç kurumlarını gidermek için (birkaç hafta sonra bu serumun uygulamasını 2 haftada bire indirebilirsin) kullanarak bu sorunu büyük ölçüde aşabilirsin diye düşüüyorum.Yinede her saçın ihtiyacı yada ürüne gore verdiği tepki farklı olabiliyor,kesin düzeltir diyemiyorum dolaysylada.Ancak bu kombine bir şans verebilrsin belki diye düşünüyorum.Umarım istedign sağlıklı ve güzel saçlara kavuşursun biran önce ;)

    YanıtlaSil
  9. Ayşe özdemir,cok teşekkür ederim güzel dileklerin için:)Daha güzellerinin senin olması dileğiyle..;)

    YanıtlaSil
  10. Melal'cim teşekkür ederim cnm daha güzelleri senin olsun:)

    YanıtlaSil