17 Mayıs 2013 Cuma

Mini Bir alışveriş..:)

Merhabalar..Üst üste alışveriş yazıları dolduğunun farkındayım şuanda..Okumaktan sıkılmış bile olabilirsiniz belki bunları gordugunuz için.Ancak biz kızların en büyük takıntılarından birisi olsa gerek.İhtiyaçlarımız hiç bitmiyor sanıorum.Kozmetik..Kozmetik ..Kozmetik..:) Bu seferki aldıklarımın hemen hemen hepsi ihtiyaçtandı diyebilirim size.Bir tanesi dışında!Ondanda biraz daha ayrıntılı olarak bahsedecegim..Şimdi gelelim aldıklarıma..:)



*La roche Posay Spf+50 güneş koruyucu..:Bununla ilgili birkaç yazımda bahsemiştim güneş koruyucu ve önemi hakkında..Burada tekrardan söz etmeme gerek yok sanıyorum.Sevdigim hep kullandığım bir ürün kendisi..Her ne kadar sürdüğün anda beyazımsı bir tabaka ciltte bıraksada,seviyorum kendisi genel anlamda.Tavsiye ederim..

 

*John Frieda Secret Weapon:Pürüzsüzleştirici,elektriklenmeyi önleyici bitiş kremi.Bu kremlede ilgili daha önceden favori saç ürünlerim adlı yazımda bahsetmiştim sizlere ne kadar sevdiğimi.Burada bakabilirsiniz yorumlarıma dilerseniz.. tıkkk Uzun zamandır bulamıyordum.Bugun bir parfümeride denk gelince hemen almak istedim.23 tlye aldım.

 

*Essence I love extreme Maskara:Gratis'i gezerken denk geldim tesadüf,meraktan ziyade bir değişiklik olsun diye aldığım bir ürün.Henüz denemedim,kullandıgım zaman burada ayrıntılı bir yazsını yazacağım ilerleyen zamanlarda..9.90 tlye aldım hatırladgm kadarıyla.

 

*Mac Retro Matte Lipstick-RiriWoo:Bu ruj hakkında netten pekçoğunuz epeyce bir yazı okumuşsunuzdur.İşte Mac'in online sitesinde amerikada satışa çıktığı anda birkaç saat içinde hemen  tükenmiş falan tarzında yazılar..Önceki günde ülkemizdeki sitesinde satışa çıkar çıkmaz bende aldım Rihanna'nın bu ünlü rujundan.2 tane almış bulundum.Rengini çok begendgmi belirtebilirim sizlere şimdiden..:) 49 Tlye aldım tanesini..






Sevgiler..:)

 

                                                                                              Paylaşan:Zencefilkız

2 yorum:

  1. riri wooyu ben de yazdım blogda ama çok kuru bence yapısı :(

    YanıtlaSil
  2. Rujun altına bir baz uygulamak kesinlikle gerekiyor zaten.Yoksa bendede kuru duruyor.Bu mat rujların büyük çoğunluğunun kaderi bu sanıyorum..:(

    YanıtlaSil