7 Mayıs 2013 Salı

Yine Bir Alışveriş Klasiği..:)

Merhabalar..:) Bir alışveriş yazısıyla daha karşınızdayım.Haftasonu bir tür kaçamak yapmayı kendime yakışır buldum ve soluğu mağazalarda aldım tabikide..:) Kozmetik,cilt bakımı ve özelliklede saç bakımına ağırlık verdigm birkaç gün geçirdim diyebilirim.Ve bunlardan devamında payıma düşenleri sizlerlede paylaşmak istedim..




Ysl Touch Eclat Aydınlatıcı:Birkaç yıldır severek kullandığım makyajımda sık sık yer verdiğim bir aydınlatıcıdır kendisi..Aslında bir nevi kapatıcı görevi goruyor olsada esas işlevi aydınlatıcı olan bu ürünü Tekin Acar'da %50 indirimle olarak satışa sunulduğunu görünce kaçırmak istemedim.:) 01 ve 02 numaralarını aldım.Normalde her zaman için 02 numarasını kullanıyor bulunsamda( 02 bej,01 pembe alttonlu bir ürün bu arada) bu sefer 01 numarayada bir şans tanımak istedim.02'yi göz altlarına ve yüzdeki belli bölgelere aydınlatıcı/kapatıcı olarak kullanıyorum.01 ise direkt aydınlatma görevi görmesi açısından tercih etmeyi planlıyorum.44.50 tlye gelmiş oldu böylece her biri..

 

Dior Rouge:Dior rujların yapılarını ve renk vermesini begensemde dudaklarımı biraz kuruttuğu için altlarına baz uygulayarak kullanmayı tercih ediyorum.Trafalgar Pink rengi benim almış olduğum.Fuşya/koyumsu pemb tarzında biraz iddialı bir renk..

 

Shiseido Stik Allık:Chamange rengide denilen bildginz şampanya tonlarındaki bir aydınlatıcı.Rengini beğendiğim ve elimde bu tarzda bir renk bulunmadığını fark ettiğim için aldım.Kullanımıda stik tarzda olduğu için oldukça kolay..105 tl civarında bir fiyatı vardı hatırladığım kadarıyla..

 

Rimmel Blush(Mini):Live pink rengindeki aldığım allık 5.90 tl fiyatındaydı.Watsons'tan aldım.Tam orta karar bir pembe bana göre..

 

Allesandro Oje:Yeşil rengin tonuna vurulduğum için aldım.Douglaslarda 9.90 tlye mevcut..





John  Frieda Runway Straight Düzleştirici/Pürüzsüzleştirici Bakım sütü:Her zaman elimin altında yedeklediğim bir krem.22 tlydi fiyatı..Bu urunle ilgili detaylı bir yazı yazmıştım daha önceden.Bakmak isterseniz..tıkk

 

John Frieda Root Awekening:Bu bakım spreyini bir suredir nette goruyordum ancak bulamıyordum.Küçük bir butik tarzı mağzada denk getirince aldım.İçerisinde okaliptüs yağı bulunuyormuş.Kuruluk,nemsizlik yaşayan saçlar için uygun olduğunu düşünüyorum.Banyo sonrasına nemli saçlara uygulamayı düşünüyorum.

 

Garnier Fructis Full Control Sprey:Sabitleyici Sprey.Yine küçük bir parfümeriden aldım.Fiyatı 15 tl idi..

 

Garnier Curl Construct Mousse:Şekillendirici,bukle verici köpük.Fiyatı 12 tl..

 

John Frieda Simply Sleek Balm:Kabarmayı önleyici,bakım yapan balm tarzı bir urun.Brillant Brunette serisinden.

 

Saç bakım ürünlerine ağırlık verdim şu sıralar..:)



Aussie markasını bir suredir Gratis ve Watsons'larda görüyordum.Almayı planladığım bazı ürünleri vardı.Haftasonu aklıma esince yeniden aldım..

 

Aussie Luscious Long Shampoo:Uzun saçlar için şampuan..

Aussie Uzun saçlar için yoğun bakım kürü:Nem/Bakım maskesi..

Aussie Yıpranmış saçlar için bakım kürü:Yoğun bakım maskesi..

Aussie Miracle Moist Saç kremi:Nem verici saç kremi..

 

Fiyatları.:19.75 ve 20.75 tl arasında değişiyor..



Bunlarda birkaç ufak tefek şey..

Alix Avien .Mud mask:Çamur maskesi.Arındırıcı nitelikte bir ürün.İlk defa aldım.7 tl idi fiyatı

Burt's Bees lip balm: Ballı dudak balmı.Severek kullandığım bir ürün.Doğal olmasıda ayrı bir güzellik..

Shiseido Zen Sabun:.Parfumunude severek kullandığımı bilen bir arkadaşımın hediyesi bu sabun..Kokusu güzel gerçektende..:)

Sevgiler..:)

                                                                                         Paylaşan:Zencefilkız

4 yorum:

  1. güle güle kullan cnm çok güzel görünüyorlar=)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan hepsini dior ruja bayıldım..

    YanıtlaSil
  3. Garnier'in ve John Frieda'nın ürünlerini nereden aldınız acaba? Bildiğim kadarıyla Türkiye'de yok,ben hiç bir yerde görmedim de...Aldıklarınızı güle güle kullanın bu arada,sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Mersindeki küçük bir butik tarzı mağazadan aldım.Tesekkurler

    YanıtlaSil